RunningSupermamisBlog

RunningSupermamisBlog

The RunningSupermamisBlog

Nos encantan las personas con energía, así como sus comentarios positivos! No te cortes!

"La vida es como cocinar, antes de escoger lo que no nos gusta, hay que probar de todo"

www.runningsupermamis.com

Aniversari Ruth

ENTRENOSPosted by SUPERMAMIS Mon, May 29, 2017 15:38:04
Ruth per ser com ets, et desitgem tot això i mès...


Això no... això...


Mi querida Pon, te deseo un muy muy feliz cumpleaños, lleno de alegrías, amor y tíos buenos a tu lado!! Constante, alegre, positiva, enérgica, bonita, ... preciosa mía!! No cambies nunca, eres increíble!! Y que haría Pin sin su Pon!! Mil besos bonita!!! Te ai loviuuuuuuuu!!!

Lauri. Calentorra...La Ruth per mi és la companya fidel per anar a córrer...

Emotiva i protectora, com moltes de nosaltres...

Valoro molt l'amistat que em brinda.

Sílvia. Estil gos...


Ruth en el teu dia m'agradaria donar-te les gràcies per compartir amb mi tants Km, tantes confidencies i molts més sonriures!! Moltíssimes gràcies per haver-me animat a formar part o a intentar formar part del món del running i de l'excursionisme. Desitjo que gaudeixis molt del teu aniversari!!! Moltíssimes felicitats bonica!!!!

Debora. Sentimental...


MOLTES FELICITATS, RUTH🎂!!
Vui dir-te queni ets molt gran😉!! En el teu interior, no hi cap mès que bondat. Ets lluitadora, apassionada, honesta, arrives allà on et proposses, per molts impediments que et trobis al camí, sempre dones tot, sense demanar res. Fa pocs anys que ens coneixem però sembla que et conec de tota la vida, recordar-te que t'estimo molt!! 💗 amiga meva. Brindem per tots aques Kms.🏃, que ens queden per fer juntes. Simplement, dir-te que, dono gràcies a la vida, perque tu estiguis a la meva.

P.D.: Veient que el noi, que he intentat presentar-te, no tens ganes de coneixe'l, haurè de fer la cursa de bombers a veure si trobo un per tu

Elena. Celestina de segunda profesión...Per l'aniversari de la nostre Ruth! Ara toquen 44 km... i una birra per kilòmetre... a veure si aquesta vegada fas finisher en línea recta.. guapa!
I unes paraules per la més "morena" del grup" ay! si Julio Romero de Torres, levantara la cabeza... Reguapa a disfrutar cada dia més!!!

Càrol. Sociedad Alcoholiques no anònimes...A la que te mes sort perque esta lliure com el vent....🤣🤣moltes felicitats!!! Que aprofoti aquesta sort per triar un tio bo! Perdo... un bon tio🤣🤣😂

Anna. Sin problemas...


Por la mañana yo empalmo
y voy corriendo desde mi trabajo,
para poder hacerle fotos a mis pieeeees
CHIQUILLA!!!
Moltes felicitats Ruth

Silvia. Desfasada... se quedó en los 80s.


Felicidades Ruti!! Te vuelves a correr conmigo??

Cecililla. Empezó buscando intimidad sobre una colchoneta en un río..


Els teus companys de feina també et desitgen tinguis un bon dia... Ruth.

Bueno, en nachete, és el meu... però també s'ha unit a la festa... com no...

A gaudir!! Preciosa


Sin comentarios....
Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.