RunningSupermamisBlog

RunningSupermamisBlog

The RunningSupermamisBlog

Nos encantan las personas con energía, así como sus comentarios positivos! No te cortes!

"La vida es como cocinar, antes de escoger lo que no nos gusta, hay que probar de todo"

www.runningsupermamis.com

Silvia

ENTRENOSPosted by SUPERMAMIS Sat, April 01, 2017 20:09:40
SILVIA

Avui la nostra Supermami Silvia fa anys. Moltes felicitats bonica!! Gaudeix del teu dia, disfruta com ho saps fer i recorda que, encara que vas a tope de feina i amb altres obligacions, sempre tindràs un lloc al nostre costat!!Per que passem més moments bonics com aquests. Ets la Mare més bonica del món. Et trobem a faltar els caps de setmana. smiley

Andrés, Julen i Carlota


Tot va començar amb aquest parell i aquí seguim... Que passis un gran dia d'aniversari i que els seguim veient crèixer juntes durant molt de temps... Un petó.

Raquel Pujol


Con muy bonitos recuerdos contigo, que espero que se repitan, muchísimas felicidades Silviiiiiiiiiiitaaaaaa!!!! Que cumplas muchos más!!!!

Ceci Mella


Apa Silvia, avui fas anys!!!
Estic molt contenta de coneixe't, simplement per ser com ets, però una gran qualitat que tens i et fa molt gran i m'agrada moltíssim de tu, és que et preocupes per els altres i els hi ajudes en tot el que està en les teves mans.
MOLTES FELICITATS PRECIOSA!!!

Elena Santiago


Les Supermamis! Som de totes les formalitats. Trapelles, reflexives, prudents, valentes,... Però sobretot molt creatives i amb conciéncia de grup. Silvia, tu ets d'aquestes! Creativa i compromesa! Amb voluntat de ferro saps posar la teva llavor que fa sumar! Un plus que ens encanta!!! A gaudir preciosa del teu dia i especialment de la teva família que, amb perceverància, has sabut montar. Petonàs!!

Càrol Serrano


Bonica!!! Ets una dona que sempre vols prosperar en tots els aspectes, profesionals i personals. Ocupes al màxim el teu temps, amb les prioritats familiars per davant de tot. Disfruta molt del teu aniversari!! un petonàs molt gran!!!

Laura Carpio

Silviaaaaaa moltes felicitats guapísima. Espero poder compartir mols kilómetres amb tu. Ja saps, un kilómetre per cada any que facis.Que passis un gran dia!!

Ruth TorneroFill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.